Vi gir rabatt til medlemmer av NROF, Veterankortet og samarbeidende klubber. For nye klubber tilbyr vi en rabatter både til klubben og dens medlemmer.

Handle i butikk

Fremvis medlemskort/veterankort i butikken for å få rabatt. Du trenger ikke registrere deg.

Handle på nett

For å benytte klubbrabatter i nettbutikken må du først opprette en kundekonto. Du kan gjøre det på denne siden.

Etter kundekontoen er opprettet må du sende inn dokumentasjon på medlemskap (f.eks. medlemskort). Du kan sende dokumentasjon til post@tactx.no eller via SMS til 91908949.

Vi gir beskjed når kontoen er klar for bruk. Rabatten bruker du ved å legge inn rabattkoden NROF eller VETERAN under utsjekken. Dersom du er medlem av en samarbeidende forening/klubb vil du få tilsendt en unik rabattkode som du kan bruke.

Norske Reserveoffiserers Forbund - NROF

NROF medlemmer får rabatt på utvalgte produkter som optikk, skyterekvisita, våpentilbehør, tørrtreningsutstyr, beskyttelse og mer. Registrerte NROF medlemmer kan bruke rabattkoden NROF under utsjekken.

Veterankortet

Veterankortet er en bekreftelse på at innehaveren har tjenestegjort i en internasjonal operasjon, og er en synlig anerkjennelse av våre veteraner. Veterankortet utstedes av Forsvaret og du kan søke om å motta kortet på Veterankort.no. Innehavere av Veterankortet får rabatt på utvalgte produkter. Registrerte innehavere av Veterankortet kan bruke rabattkoden VETERAN under utsjekken.

Andre ressurser