Det skal være enkelt å fullføre en bestilling på TactX, men vi erfarer at ikke alt alltid går som forventet. For at alt skal gå som planlagt ber vi deg merke deg følgende:

  • Sjekk handlekurven for riktig antall varer og varianter. Noen varer kommer f.eks. i ulike farger. Dersom du oppdager du har bestilt feil, kontakt oss på post@tactx.no. Vi kan i de fleste tilfeller rette på ordren din.
  • Eventuelle rabattkoder må legges inn før du fullfører kjøpet.
  • Velg riktig fraktmetode: dette kan ikke endres etter du har plassert ordren.
  • Påse at du legger inn riktig adresse. Bruk reelle gatenavn, og ikke forkort gaten til "gt" og så videre. Vi anbefaler at du legger inne både epost og mobilnummer for pakkesporing.

For at ordren sin skal komme frem uten forsinkelser er det viktig at adressen og navnet ditt står tydelig på dør/postkasse. Dersom postkassen er for liten eller navnet ditt ikke viser er det en mulighet for at pakken ender opp på et utleveringssted.

Betaling

Vi tilbyr flere sikre betalingsmetoder på TactX. Vi har kunder i både inn og utland og tilbyr derfor flere betalingsmetoder enn vanlig:

Vipps

Enklere blir det ikke! Bruk mobilen og bekreft betalingen i Vipps appen. Etter du velger Vipps som betalingsmetode legger du inn ditt mobilnummer. Du vil motta et betalingsvarsel på mobilen din som må godkjennes. Du får en bekreftelse både i mobil appen og i nettleseren hvor du utførte bestillingen. Vipps er kun tilgjengelig for kunder i Norge.

Kortbetaling

Velg Quickpay som betalingsmetode for å betale med Visa eller Mastercard. Kjøpssummen reserveres på kortet ditt umiddelbart og belastes når ordren er pakket og klar for utsending.

PayPal

PayPal er en populær betalingsmetode som lar deg betale med kort eller kreditt på din PayPal konto. Du må allerede ha din egen PayPal konto for å benytte denne betalingsmetoden.

Anyday

Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper.

Forskuddsbetaling / Faktura

Du kan velge denne betalingsmetoden dersom du ønsker å betale direkte inn til vår bankkonto. Som privatkunde eller enkeltpersonsforetak må du betale ordren din på forskudd. Dersom vi ikke mottar betaling innen 3 bankdager, kanselleres ordren din. AS kan gis 14 dagers kreditt etter kredittsjekk. Betalingsinformasjon vises i nettbutikken etter du har plassert ordren.

Bitcoin

Du kan betale med Bitcoin eller med bitcoin over Lightning nettverket. Dette er en sikker betalingsmetode. Du betaler normalt via en app, eller Wallet på mobilen din. Når du velger Bitcoin som betalingsmetode blir du presentert med en QR kode som må scannes av appen. QR koden inneholder all betalingsinformasjon som beløp og mottaker addresse. Vi fraråder deg sterk å skrive inn betalingsinformasjonen manuelt i appen.

Faktura / Bilag til regnskap

Du kan laste ned faktura på kontosiden din. Logg inn her med epost adressen du benyttet i bestillingen din. Under "Mine Bestillinger" finner du alle tidligere bestillinger registrert på din epost adresse. Dersom du ikke finner bestillingen din her kan det være du benyttet en annen epost adresse.

I kolonnen til høyre klikker du på "PDF" for å laste ned faktura/bilag til regnskapet ditt.

BetalingFaq

Andre ressurser