Få et bedre grep med Talon Grips

TALON Grips løser et problem som ikke kan perfeksjoneres gjennom trening alene - et glatt grep. TALON Grips er spesialtilpasset formen på våpenet og gir deg suveren kontroll og raskere, mer nøyaktige oppfølgingsskudd. Bedre komfort og presisjon gir økt sikkerhet, selvtillit og nytelse både under trening og i konkurranser.

Talon Grips kommer i 3 ulike overflater: Granulate, Rubber og PRO. De ulike overflatene har fordeler og ulemper. Her gir vi en kort oversikt over forskjellene på de ulike overflatene, slik at du kan velge det som passer best for deg. Vi har alltid Talon Grips på lager for en rekke typer håndvåpen.

Husk at alle Talon Grips har begrenset levetid. Med regelmessig bruk holder et Talon Grips-grep gjerne i flere år, men det bør byttes ut når du merker slitasje. Den beste måten å registrere slitasje på, er å sammenligne områder på grepet der det er mest og minst friksjon under våpenhåndtering.

Granulate

Denne Talon Grips-overflaten gir et ekstremt godt grep under alle forhold. Overflaten er ru og kan sammenlignes med skateboardteip eller sandpapir. Granulate er ideell for bruk i konkurranser med mye håndtering og bevegelse, som for eksempel i dynamisk skyting. Granulate egner seg også svært godt for tjenestebruk der man ønsker sikker våpenhåndtering under stressende og utfordrende situasjoner. Granulate-overflaten gir deg optimalt grep på våpenet selv med svette og våte hender. En ulempe med Granulate-overflaten er at den kan være klebrig mot tekstiler, som for eksempel hansker, tekstilhylster og bekledning.

 • Gir det beste grepet under alle forhold
 • Klebrig mot tekstiler
 • Aggressiv mot huden
 • Kan slipes ned med 120G sandpapir før installering

Rubber

Rubber-overflaten er et teksturert materiale i myk gummi. Den henger ikke fast i tekstiler, som hansker, tekstilhylster eller bekledning. Overflaten er langt mindre aggressiv mot huden sammenlignet med Granulate, men gir samtidig et meget bra grep på våpenet. Den foretrekkes gjerne av skyttere med mykere hender, og de som foretrekker å skyte med hansker.

 • Mykt og behagelig materiale
 • Klebrer seg ikke til tekstiler
 • Ideell for bæring i lukkede nylon-holster
 • Bestselgeren til Talon Grips

PRO

PRO-materialet kombinerer de beste egenskapene til Granulate og Rubber: Overflaten er myk og behagelig mot huden, men gir samtidig et utmerket grep for bruk i konkurranser og tjeneste. PRO-materialer gir også et bra grep med svette hender og under våte forhold, og klebrer seg ikke til tekstiler.

 • Utmerket grep under både våte og tørre forhold
 • Mykere enn Granulate
 • Klebrer seg ikke til tekstiler eller lukkede nylon holstre

Kjøp Talon Grips her!

Produkter

Skriv en kommentar

Alle kommentarer blir moderert før de blir publisert

Anbefalte produkter