Selgere dere våpen eller ammunisjon?

Nei, TactX er ikke en autorisert våpenforhandler. Vårt hoved virkeområde tilbehør for sportsskyttere, jegere og frilufts entusister. Vi selger tilbehør til våpen som ikke er søknadspliktig.

Er dette en norsk nettbutikk?

Ja, 100%. Vi sender alle varer direkte fra vårt hovedlager i Stavanger. Null tull og ingen ekstra omkostninger som følge av varer som sendes fra utlandet. En del produkter har produktbeskrivelse på engelsk. Vi jobber fortløpende med oversettelser.

Tilbyr dere spesielle garantiordninger og service ut over kravene i kjøpsloven?

Vi viderefører aller garantier og service ordninger som eventuelt tilbys av produsent/importør. Dette varierer fra produkt til produkt.

Kan dere skaffe produkt X?

Vi kan skaffe til veie det aller, aller meste. Spesialbestilte produkter vil ha en høyere pris enn veiledende, men dersom du ønsker å gå denne veien og ikke håndtere import selv er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Hvor lang tid tar det før jeg mottar ordren min?

Varer på lager sendes ut samme eller neste (arbeids) dag. Vi sender med Bring som leverer innen 3-4 dager de fleste steder i Norge.

Gir dere rabatter til klubber?

Ja, klubber kan søke om klubbavtale på vegne av seg selv og sine medlemmer. Med enkelte unntak (f.eks. spesialbestilte produkter) så kan rabatten benyttes på samtlige varer i vårt sortiment.

Kan dere sende i postoppkrav?

Dessverre ikke. Postoppkrav fordyrer forsendelsen for begge parter.