Som en av få nettbutikker i Norge tilbyr vi bitcoin som betalingsmåte hos oss. Du kan benytte bitcoin til å handle alle produkter hos oss.

Du får 2% rabatt når du handler med bitcoin (husk å bruke rabattkode BTC).

Hva er bitcoin?

Bitcoin er enkelt forklart en digital valuta som ligger lagret i en desentralisert database på internett. Det betyr at du har tilgang til, og kan utføre transaksjoner, med hvem som helst i hele verden uten grenser eller restriksjoner. Du trenger ikke bekrefte betalinger via en tredjepart som BankID. Istedenfor bruker du en såkalt bitcoin "lommebok" til å bekrefte dine betalinger. Bitcoin er enkelt men samtidig veldig sikkert.

Har jeg angrerett dersom jeg betaler med bitcoin?

Ja, angreretten gjelder uansett hvordan du betaler. Dersom du ønsker å returnere et produkt under angreretten, eller på grunn av en reklamasjon, refunderer vi deg kroneverdien av hva du betalte for produktet. Siden verdien på bitcoin kan variere i forhold til den norske kronen betyr det derfor at du ikke blir refundert nøyaktig samme beløp i bitcoin.

Hvordan betaler jeg med bitcoin?

For å betale med bitcoin i vår nettbutikk velger du bitcoin som betalingsmetode i handlekurven. Du vil på neste side bli viderekoblet til en side med adresse og bitcoin beløpet du skal betale. Du kan kopiere inn informasjonen manuelt i din bitcoin lommebok, eller scanne en QR-kode med din mobil eller nettbrett.